In Memoriam (31-03-2014)

Rob Vink

In de avond van 28 maart j.l. bereikte ons het bericht dat Rob Vink, bestuurslid en Brandende kaarspenningmeester van stichting De Grasboom, totaal onverwacht is overleden.

Als penningmeester van de Nederlandse Vereniging voor Autisme is Rob in 2004 betrokken geraakt bij de oprichting van De Grasboom en was vanaf het begin penningmeester van De Grasboom en aangesloten initiatieven.

We kennen Rob als een goed bestuurder en een sympathiek, oprecht, bescheiden mens die op geheel eigen wijze een inspirerend voorbeeld was voor veel ouderinitiatieven. Mede door zijn inzet en motivatie kon de Grasboomformule succesvol uitgroeien en heeft hij enorm veel gedaan voor jongeren met autisme.

Ook voor de realisatie van STEVEN stond Rob in 2008 aan de basis en is al die jaren onze penningmeester geweest.  We konden met elke vraag bij hem terecht en hij hielp ons in de zoektocht naar het in exploitatie brengen van STEVEN.  Wij zijn zeer bedroefd dat Rob de opening van ons project niet meer mag meemaken.

Woorden schieten te kort. Wij wensen Coby, Thijs, Els en haar partner Dorus de kracht toe dit enorme verlies te kunnen dragen.

We missen in Rob een prachtig mens.

Het Bestuur

Stichting Exploitatie Grasboomproject Veenendaal