Aanmelden en Wachtlijst

Deelnemer worden bij De Grasboom:

Wil je deelnemen aan woonproject Grasboom Veenendaal? Vul dan je gegevens in op het aanmeldingsformulier:  Online aanmeldformulier.

Zodra je de aanmelding hebt gedaan, wordt er een persoonlijk account voor je aangemaakt op de website van De Grasboom en krijg je het verzoek een online intake-formulier in te vullen. Binnen 30 dagen krijg je antwoord van de Grasboom Wachtlijstcommissie of je op de wachtlijst geplaatst kunt worden.

Vergeet bij je aanmelding niet aan te geven aan welk woonproject je jou willen deelnemen!

Bij een positief bericht krijg je een  verzoek om (eenmalig) entreegeld van € 50,- te storten op rekeningnummer NL80INGB0005084193 t.n.v. Stichting De Grasboom in De Meern. De ontvangstdatum van deze bijdrage geldt als de entreedatum op de wachtlijst van De Grasboom. Je ontvangt een bewijs van inschrijving en op je eigen account kun je zien dat je op de wachtlijst staat.

Als je op de wachtlijst staat:

Zodra je bij De Grasboom bent ingeschreven, kom je op de wachtlijst te staan en ben je officieel deelnemer aan het, door jou gekozen, Grasboomproject. Je ontvangt regelmatig woonnieuws over vrijkomende appartementen van alle Grasboomprojecten.

Jouw inschrijving op de wachtlijst vervalt automatisch, zodra je een woning van een Grasboomproject heb geaccepteerd. Jaarlijks vragen wij een bijdrage van € 25,- om op de wachtlijst te blijven staan.

Het is belangrijk te weten dat de volgorde op de wachtlijst niet alleen wordt bepaald door de datum van inschrijving, maar ook door de mate van actieve ouderparticipatie aan het project. Zoals bijvoorbeeld het regelmatig bijwonen van vergaderingen, commissies, bestuurstaken of andere activiteiten.